Valda filter

Aral Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Price

kr
till
kr

Brand

Visa allt

Seller

Volym (liter)

till

Aral motorolja är tyskarnas favorit

Aral är ett av de varumärken som folk har allra störst förtroende för i Tyskland. Det är förknippat med högkvalitativt bränsle för bilar sedan 1920-talet. Idag ägs varumärket av BP (British Petroleum) som även äger varumärket Castrol. Vart man än kör i Tyskland kan man se en Aral bensinstation längs vägarna och utöver bensinpåfyllning kan man även tvätta bilen, köpa snacks och drycker samt olika tillbehör för bilen. Idag tillverkar även Aral smörjmedel som har ett mycket gott rykte bland tyska bilister. Den motorolja Aral tillverkar passar till alla olika typer av personbilar och är man bosatt i Tyskland kan man köpa Aral olja på bensinstationerna.

För vanliga bilister har motorolja Aral pris som passar den mindre budgeten. För att köpa en Aral motorolja online som passar till din bil bör du först se efter vilken typ av motorolja som rekommenderas för ditt fordon. Detta hittar du i fordonets manual. Nedan följer några exempel på Aral smörjmedel som finns i sortimentet.

Aral olja är tillverkad med den senaste tekniken

Aral SuperTronic 0W-40 är helsyntetisk och högpresterande motorolja som är utvecklad till bensin - och dieselmotorer med eller utan dieselpartikelfilter. Den har försetts med Arals teknik “Low Saps” vilket maximerar diesepartikelfiltrets livslängd. Den erbjuder även lägre bränsleförbrukning på ca 3 %.
Kör du Volvo, Honda eller Renault är Aral SuperTronic E 0W-30 ett bra val. Det är en lågfriktions motorolja som har tillverkats med syntesteknologi. Den passar moderna personbilar som har bensin- och dieselmotorer, men den är speciellt framtagen för Volvo personbilar.

Aral SuperTronic LongLife 3 SAE 5W-30 är en högpresterande motorolja som passar till bensin- och dieselmotorer. Denna motorolja uppfyller de allra högst ställda slitagestandarder, tack vare Arals XMF®-teknik. I tester har det bevisats att Aral smörjmedel som har tillverkats med denna teknik garanterar över 20% mer motorrenlighet jämfört med andra motoroljor. Den passar utmärkt till nyare modeller av VW, BMW och Porsche.

Mer ...

Jämför upp till 4 produkter:

av 40
visa fler 20
av 40
Är en betald annons