Valda filter

Ambra Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

Viskositet

Säljare

Volym (liter)

till

Ambra olja ser till att maskinerna fungerar optimalt

Motorolja Ambra är en serie med smörjmedel som har utvecklats av Petronas i samarbete med CNH. Ambra smörjmedel har tillverkats med avancerade teknologier för att passa alla New Holland jordbruksmaskiner och byggutrustning. När du väljer att köpa Ambra olja får du en produkt som har gått igenom strikta tester, både i laboratorier och i användning.

Ambra motorolja Mastergold och Super Gold

Motorolja Ambra Mastergold har en hög upplösningskraft vilket ger effektiv kontroll av förtjockningen som sker när sot skapas av förbränningen, ett vanligt förekommande fenomen med lågemissionsmotorer. Smörjningseffekten förändras inte över tiden. Ambra smörjmedel Mastergold ger högt skydd mot slitage orsakat av sot och särskilt vid nivån av distributionssystemet som exempelvis kammar, tappar och vipparmar. Oljan skyddar även mot hög mekanisk belastning där kolvringarna och cylinderrören påverkas vilket garanterar kontrollerad oljeförbrukning.

Förbränningssyrornas neutraliserande egenskaper stabiliseras på lång sikt när bränslen med hög svavelhalt används. Ambra smörjmedel Mastergold ger även högt skydd mot korrosion.

Ambra motorolja Super Gold passar till alla normalt aspirerade dieselmotorer och turboladdare oavsett typ eller prestanda. Den fungerar för traktorer, skördare, jordbruksfordon och grävmaskiner. Oljan har många teknologiskt avancerade funktioner och garanterar reducerad oljeåtgång. Den har hög termisk stabilitet vilket säkerställer att den håller sig flytande länge. Oljan har också optimala egenskaper när det kommer till skydd mot slitage som uppstår under alla belastningar. Med en hög viskometrisk stabilitet säkerställer den ett högt och konstant tryck i smörjcirkulationen även vid höga temperaturer. Motorolja Ambra Super Gold har anti-frätande egenskaper mot sura produkter och skummar inte tack vare dess maximala smörjfaktor på rörliga ytor.

Jämför motorolja Ambra pris för att hitta ett pris som passar dig. När du väljer att köpa Ambra motorolja online är det viktigt att du först ser efter vilken typ av olja ditt fordon kräver.

Jämför upp till 4 produkter:

av 4
av 4
Är en betald annons
Skrolla upp