0 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Återförsäljarnas adresser:

Registrerad adress:
Vida XL International B.V.
Mary Kingsleystraat 1
5928 SK Venlo
Nederländerna

Registreringsnummer: 52876861
Momsnummer: GB 117 2514 41

service@vidaxl.se

Svensk kundtjänst: 08-403 099 31

Godkända betalningssätt:

Återförsäljaröversikt

Information om vidaXL.se

Webbutiken www.vidaXL.se är en internationell återförsäljare med ett stort och varierande utbud. I vidaXL butik hittar man tusentals olika produkter inom kategorier som exempelvis trädgård, hem, garage, kläder och DIY. De är verksamma i flera olika länder i Europa samt i Australien och USA. Totalt har dem 31 webbutiker. VidaXL webbutik försöker erbjuda produkter som har hög efterfrågan till ett pris som är mycket lägre än hos andra återförsäljare. Anledningen till att de kan göra det beror på att de går direkt till källan för att köpa in sina produkter. Det finns alltså inga mellanhänder. Dessutom gör de stora inköp vilket gör att de kan köpa in sina partier till låga priser.

När vidaXL butik startades i Nederländerna sålde de bara några få produkter, men den enorma tillväxten gjorde så de expanderade mycket snabbt. En av anledningarna till att de växte sig stora så pass snabbt var för att de började tillverka sina egna produkter. Tack vare det öppnades dörrarna till den europeiska marknaden. VidaXL huvudkontor ligger i Nederländerna, men varorna som man köper från VidaXL Sverige skickas från ett svenskt lager om produkten inte säljs från en extern säljare. Du finner mer information om detta i stycket som behandlar leveranser.

När det kommer till bilrelaterade produkter kan man hitta alla möjliga typer av tillbehör i butiken. Det finns till exempel startkablar, dekorklistermärken, mobilhållare, snökedjor, säkerhetsset och bilöverdrag i sortimentet. Man kan även hitta bildelar av god kvalitet som till exempel hjullager till olika bilmärken som Audi, VW och Skoda. Oljekylare till Opel, fjädrar till Mercedes Benz, stötdämpare till Fiat eller ett hjulnav till Ford är bara några exempel på alla prisvärda reservdelar som finns i butiken.

VidaXL kundservice och leveranser

En del av produkterna som finns på vidaXL webbutik säljs från en extern säljare och därför finns det två olika typer av leveranser. Om produkten finns i lager hos VidaXL Sverige skickas den vanligtvis 4 arbetsdagar efter de har fått in din beställning och när betalningen har behandlats. Beställer man många produkter samtidigt kan leveransdagarna skilja sig åt. Man kan spåra paketet genom vidaXL webbutik och den spårlänk man får i mailet som skickas när paketet har skickats. Kommer beställningen att skickas från en extern säljare får man ett email med ett spårningsnummer och information om vilken leveranstid man kan förvänta sig. Det går att skapa ett konto på vidaXL webbutik och genom det kan man också hitta sin spårningsinformation. Frakten är alltid gratis inom Sverige.

VidaXL kundservice kan svara på de flesta frågor om deras olika produkter, samt hur betalningar, leveranser och returer hanteras. För tillfället erbjuder vidaXL kontakt på tre olika sätt: telefon, e-post och chatt.

Om du vill ringa till vidaXL Sverige gör du det på nummer 08 403 099 31. Kundtjänsten har öppet måndag till fredag klockan 09:00-17:00.

Loggar man in på sitt personliga vidaXL konto går det även att skicka ett e-postmeddelande eller öppna en chatt med kundtjänsten.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  service@vidaxl.se

Skrolla upp