bythjul.com
0 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Återförsäljarnas adresser:

Bythjul Norden AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm

Org.nummer: 556675-3975

Telefonnummer: 0771 - 32 32 32

Godkända betalningssätt:

Återförsäljaröversikt

Information om bythjul.com

Bythjul AB har sålt däck och fälgar på nätet sedan år 2002. Sedan starten har deras strävan varit att kunna erbjuda sina kunder de allra bästa priserna och leveranstiderna. Ett brett och varierat sortiment och att skapa en webbutik med användarvänlighet i fokus är också två av deras grundpelare. I Bythjul webbutik kan man hitta däck från många olika märken. De är en oberoende återförsäljare och oavsett om man vill ha prisvärda budgetdäck eller högpresterande premiumdäck finns det i Bythjul webbutik. Alla produkter kommer från välkända leverantörer som upprätthåller en hög standard. Bridgestone, Dunlop, Nokian och Continental är bara några av alla däckmärken som finns representerade i butiken.

Kontakt

Bythjul kundtjänst är svenskspråkig och placerad på huvudkontoret i Stockholm. Det går även att prata med kundtjänsten på finska, norska, danska och engelska. För tillfället har Bythjul telefon och e-post som sina kontaktmetoder.

Vill du nå dem visa telefon ringer du 0771 - 32 32 32 på vardagar mellan klockan 09:00 till 17:00.

Skickar man e-post är den längsta väntetiden på svar 24 timmar om man skickar på en vardag. Mailet skickas genom ett formulär som finns på deras sida. Där fyller man i namn, e-post, ärende och meddelande. Svaret skickas sedan till den e-post man angav.

Bythjul leveranstid och frakt

Webbutiken har ett stort lokalt lager där över 50 000 produkter lagerhålls. Det ligger i deras distributionscenter i Norrköping. Att de har ett eget lager innebär att de snabbt kan leverera samt montera majoriteten av produkterna i sortimentet. Väljer du att få däcken eller fälgarna hemskickade använder sig Bythjul av DHL. Eftersom de har fasta leveransdagar bestäms leveranstiden efter deras schema. Mellan 1-8 dagar kan en normal leverans ta. För tillfället erbjuder inte Bythjul fri frakt, men deras fraktkostnader är relativt låga. Alla varor i butiken kommer med en ettårig garanti som avser fabrikationsfel. Man får även 14 dagars ångerrätt enligt svensk lag, men tänk på att man måste bekosta returfrakten själv. Vill man göra en retur ska man alltid kontakta Bythjul kundtjänst.

Vill man få hjälp med att montera sina nya däck och fälgar kan man använda sig av Bythjuls sammanknutna verkstäder. Det finns över 350 verkstäder i deras nätverk och man kan få hjälp med montering, balansering och byte av däck och fälg. Produkterna kan skickas direkt till verkstaden och sedan kör man helt enkelt sin bil dit på överenskommet datum. Genom att fylla i postnumret i Bythjul webbutik kan man enkelt hitta en närliggande verkstad.

Missa inte olika kampanjer

Då och då erbjuder Bythjul rabatt på utvalda produkter i butiken. Vilka produkter det gäller brukar man kunna se i webbutiken och ofta finns det även en rabattkod Bythjul har skapat för att man ska få ett avdrag på priset. För att aldrig missa en kampanjkod Bythjul erbjuder kan man registrera sig för deras nyhetsbrev. Då får man ta del av alla aktuella kampanjer och nyheter. Ofta erbjuder Bythjul rabatt i slutet på en säsong. Är man lite smart kan man alltså handla vinterdäck billigare inför nästa säsong om man gör det i slutet på vintermånaderna. På deras sida www.bythjul.com publiceras alla aktuella kampanjer. För att ta del av rabatten skriver man helt enkelt in den rabattkod Bythjul har gett en innan man checkar ut, så dras rabatten av från det slutgiltiga priset.

Visa datorsajten