5 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Däck
Återförsäljarnas adresser:

ABS Wheels Sweden AB
Org.nummer: 556839-5429

Fysisk adress:
Turbingatan 13
195 60 Arlandastad
Stockholms län

order@abswheels.se

Telefonnummer: 08-591 217 77

Godkända betalningssätt:

Information om ABSwheels.se

Information om ABSwheels.se

ABS Wheels är en av Sveriges ledande leverantörer av fälgar. I deras webbutik www.abswheels.se hittar du ett brett sortiment av olika fälgar samt bildäck som passar de flesta bilmärken och dimensioner. Sommar- och vinterdäck, friktionsdäck, dubbdäck och specialdäck är bara några av alla däcktyper som finns i deras stora utbud. ABS Wheels har internationella samarbeten som gör att de kan ta in ovanliga bildelar som man ofta inte kan hitta någon annanstans. ABS Wheels webbutik importerar till exempel fälgar från USA, Italien och Tyskland. Det innebär att det finns något för alla bilar, oavsett härkomst, märke eller modell. De tillverkar dessutom sina egna aluminiumfälgar. I deras utbud finns idag över 1 500 000 produkter och man kan hitta allt från MC-hjul till däckstyrsensorer i sortimentet. Några populära däckmärken som säljs i ABS Wheels webbutik är Dunlop, Continental, Goodyear, Falken, Michelin och Nokian.

Företaget har även 100 verkstäder som är placerade över hela landet och ABSwheels Sverige är därför väletablerat på bilmarknaden. På deras verkstäder kan man boka en tid för däckmontering, balansering, byta av fälgar och andra tjänster inom bilservice och montering. De erbjuder även däckförvaring. ABSwheels webbutik grundades år 2000 och hette först Andies Bilservice. Idén bakom webbutiken var att skapa en e-handelsplats där det erbjuds produkter av hög kvalitet till ett humant pris och där servicen är blixtsnabb.

Snabba leveranser

ABSwheels Sverige skickar sina produkter från sitt eget lager med PostNord Logistics eller Budbil. När man har lagt in sin beställning får man en ungefärlig tidpunkt för leveransen samtidigt som beställningen bekräftas av ABS Wheels webbutik. Leveranstiden ligger normalt på 3-5 arbetsdagar. Köper man fyra fälgar samtidigt är frakten alltid gratis inom Sverige, annars tillkommer det frakt. Det framgår hur mycket frakten kostar innan man går igenom med betalningen.

ABS Wheels kundtjänst

ABS Wheels kundtjänst är duktig, svensktalande och lätt att få kontakt med. För tillfället erbjuder ABS Wheels kontakt med sina kunder på många olika sätt. De är till exempel mycket aktiva på sociala medier och man kan till exempel kontakta dem via Facebook via chatt, privat meddelande eller genom ett inlägg på deras sida. Det går även att maila om man hellre vill det och det gör man på order@abswheels.se.

Dessutom kan man kontakta kundtjänsten via live-chatten som finns på www.abswheels.se. Vill du hellre ringa kan du även göra det. ABSwheels telefonnummer är 08-591 217 77. Kundtjänsten via telefon är öppen mellan klockan 09:00-17:00 på vardagar. Samtalet kostar lika mycket som ett lokalsamtal.

Om du har frågor om priser, leverans eller den erbjudna produkten, vänligen kontakta säljaren på följande e-postadress:  order@abswheels.se

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Skrolla upp