Valda filter

Yokohama Advan Sport (V105) Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Yokohama advan sport v105 däck från den japanska däcktillverkaren

Däcktillverkaren Yokohama är känd världen över och de flesta i Sverige har hört talas om märket i positiv bemärkelse. Märket associeras ofta med god design och kvalitet, vilket inte är förvånande med tanke på att företaget funnits sedan 1917 och numera är en av världens största däcktillverkare. Vid köp av yokohama advan sport v105 får man ett däck med ytterst bra våtgrepp och därmed ett kortare bromsmotstånd.

Advan sport v105 yokohama ger den perfekta balansen mellan komfort och sport

Advan sport v105 yokohama är framtaget med en avancerad teknologi, vilket gör att däcket täcker behov inom såväl sport som komfort. Däcket har en låg bullernivå och ger därmed en behaglig körning utan onödigt mycket stök. Däcket har tagits fram med miljövänlighet i åtanke, vilket bland annat innebär en bränslebesparing tack vare ett lägre rullmotstånd. Att däcket har godkänd OE-kvalitet gör många nyfikna vad gäller pris på yokohama advan sport v105.

Hitta Yokohama advan sport v105 till bra pris

Att handla däck är en tråkig utgift om än en nödvändig sådan. Det gäller att hitta en bra balans mellan bra kvalitet och bra pris. Man får givetvis vad man betalar för, men man behöver för den sakens skull inte betala mer än man absolut måste. Priser på yokohama advan sport v105 varierar nämligen mellan olika återförsäljare och företag, vilket gör det nödvändigt att jämföra om man vill få billiga yokohama advan sport v105 däck. Det viktigaste är att man skannar av marknaden lite, och det är givetvis behändigt att göra det online eftersom konkurrensen är större. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 40
visa fler 20
av 40
Är en betald annons
Skrolla upp