Valda filter

Toyo OPEN COUNTRY M/T Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Säljare


Visa allt

Konstruktion

Priskategori

Toyo – hög japansk standard

Toyo är ett japanskt företag som har funnits i branschen sedan år 1945. Med lång erfarenhet har företaget etablerat sig inom branschen och toyo open country m/t däck är kort och gott ytterligare ett bevis på att så är fallet.

Toyo open country m/t – stabilt terrängdäck av hög kvalitet

Vid ett köp av toyo open country m/t får du ett däck med många goda egenskaper. Däcket kan bland annat stoltsera med en fantastisk dragkraft i svår terräng. Däckets axelblock gör även att toyo open country m/t tränger igenom lera, sand och snö på ett skickligt sätt så att du som förare kan vara lugnt tillbakalutad med full tilltro till däcken. Konstruktionen i tre skikt skyddar dessutom mot skärskador och andra typer av skador.

Toyo open country m/t till ett glatt pris

Priset på toyo open country m/t kan variera beroende på butik. Det är inte ett däck i den billigare klassen då det är ett off-road däck som generellt är dyrare än vanliga klassiska däck. De flesta av oss blir dock glada om man hittar en vara eller produkt till ett billigt pris, och detsamma gäller givetvis även med open country m/t toyo. Därför kan det mycket väl vara värt att jämföra priserna hos olika försäljare så att du får ett pris du känner dig nöjd med. På så sätt blir det mycket enklare att njuta varje gång du är ute och kör med din bil. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 23
visa fler 3
av 23
Är en betald annons
Skrolla upp