Valda filter

Heidenau K60 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori

Företaget heidenau tillverkar k60

Heidenau är ett tyskt företag som tillverkar däck till framför allt motorcyklar, mopeder och scooters. Det är kanske det som gör att det är så få bilägare som hört talas om varumärket. Företaget är baserat utanför Dresden och har funnits sedan 1946. Det är ett mindre företag med lite drygt 200 anställda.

En uppsjö av goda egenskaper med heidenau k60 däck

Vill du glädja din motorcykel med nya däck så är heidenau k60 däck ett däck du bör överväga. Med en bättre slitbana och sammansättning har heidenau däck k60 en bättre stabilitet när du tar kurvor samtidigt som det även levererar bra i terräng. Mönstret på slitbanan på k60 från heidenau ger mycket öppet utrymme mellan själva slitbanorna så att lera, vatten och sand kan avledas från däckets kontaktyta så att däcket hela tiden har bra kontakt med vägytan. Däcket sticker även ut genom att inte kompromissa med livslängden eller vägfästet för att kunna fungera bra i terräng. Just detta är en svår kombination att lyckas med.

Så kan du hitta bra priser på heidenau k60

När du väl har bestämt dig för att köpa k60 från heidenau, så är du långt ifrån klar. Steg 2 är att se till att du inte betalar mer än nödvändigt vid ditt köp av heidenau k60. Ingen vill betala överpriser, så genom att endast offra lite tid, kan du ha möjlighet att spara flera hundra kronor vid ditt köp av heidenau däck k60. Det du bör göra är att sätta dig vid en dator eller annan enhet och jämföra de priser som återförsäljarna erbjuder på just k60 från heidenau. Priserna kan variera kraftigt så det gäller att hitta så bra priser på heidenau k60 som möjligt, innan man tar steget och slutför ett köp. En prisjämförelse gör du enklast genom att gå in på de olika återförsäljarnas sida, och sedan skriva ner deras respektive pris på detta däck. När du sedan jämför och hittat den återförsäljare som erbjuder bäst pris på heidenau k60 däck så genomför du köpet. Du kommer bli nöjd och även din plånbok kommer att tacka dig.

Jämför upp till 4 produkter:

av 23
visa fler 3
av 23
Är en betald annons
Skrolla upp