Valda filter

Hankook Ventus Prime 3 K125 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Säkerheten i fokus med hankook ventus prime 3 k125 däck

Är det dags att köpa nya däck till bilen? Alla bilägare hamnar någon gång i situationen då man måste införskaffa nya däck, och det är lika svårt varje gång att veta vad man ska välja. Men med ventus prime 3 k125 från hankook får du ett sommardäck som du kan känna dig trygg med. Det är A-klassat när det kommer till våtgrepp och de prestandakrav man har på ett sommardäck uppfylls.

Att våtgreppet är A-klassat beror bland annat på att däckmönstret är försett med 4 kanaler så att vattnet dräneras på ett bra sätt, vilket i sin tur minskar risken för vattenplaning. I tillägg till detta har hankook däck ventus prime 3 k125 även en bred kontaktyta som gör att greppet blir bättre, och det märks i synnerhet när man bromsar in. Greppet förstärks ytterligare av däckets kiselblandning. Man kan kort sagt säga att hankook ventus prime 3 k125 däck är ett däck som känns tryggt att sätta på bilen tack vare de säkerhetsegenskaper som det tillhandahåller.

Införskaffa hankook ventus prime 3 k125 till ett fint pris

Priser på hankook ventus prime 3 k125 kan variera från butik till butik. Generellt sätt är det billigare att göra ett köp av hankook ventus prime 3 k125 online. Anledningen till det är så enkel som att konkurrensen är tuffare. Din lokala däckhandlare kanske inte har några konkurrenter i närheten och det gör att den kan ta ett högre pris på hankook ventus prime 3 k125 än vad en onlineförsäljare med mängder av konkurrenter kan göra. Det är dessutom smidigt att i lugn och ro sitta där hemma och jämföra priserna på de olika återförsäljarna och leverantörerna. Det behöver dessutom inte ta särskilt lång tid, men du kan spara flera hundra kronor på att göra det. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 166
visa fler 20
av 166
Är en betald annons
Skrolla upp