Valda filter

40 R622 Cykeldäck

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare

Konstruktion

Cykeldäck 40 622 för stabil cykelåkning

Älskar du känslan av att cykla med riktigt stabila däck så är detta alternativet som du bör titta lite mer på. Cykeldäck 40 622 kommer att ta dig dit du ska, utan att du ska behöva kompromissa med fart eller stabiliteten i trafik eller i naturen. Det är helt enkelt cykeldäck som hjälper dig att navigera såväl i urbana miljöer som i naturområden.

40 622 däck till bra pris

Cykeldäck 40-622 tum går att hitta till fina priser även om du får räkna med att betala något mer tack vare att däcken har mycket hög kvalitet och fungerar väl till raceråkning med cykeln. De köps för ca 400 kronor online vilket är mycket bra för den höga kvalitet som du får när du satsar på dessa 40-622 däck.

Den senaste tekniken

En cykel till cykeldäck 40-622 är med stor sannolikhet en cykel som du kan åka fort på. Denna typ av fordon kräver sina däck och däck 40-622 tum kommer garanterat att leverera det du behöver. Bredden på 40 gör att du kan lita på att raceråkning på ojämn mark kommer att bli ett nöje när du åker på en cykel med dessa däck.

Däck 40-622 mm går alltså att hitta för dig som vill investera lite mer i en cykel som du använder ofta eller verkligen vill ha ut mycket av i form av exempelvis ett fritidsintresse. Det är däck som håller över tid och som inte kommer att behöva bytas ut snabbt.

Jämför upp till 4 produkter:

av 7
av 7
Är en betald annons
Skrolla upp