Valda filter

Yokohama Vinterdäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

EU-märkning


till

Säljare

Ytterligare Alternativ

Testbedömning

till

Yokohama vinterdäck kommer med den senaste däckteknologin

Japanska däcktillverkaren Yokohama erbjuder många olika typer av vinterdäck som passar våra nordiska vägar och klimat. De har över 100 års erfarenhet av däck och Yokohama vinterdäck hamnar ofta högt upp i oberoende däcktester.

Ett exempel på ett Yokohama vinterdäck som passar utmärkt för bilförare i Norden är Yokohama IG55. Detta dubbdäck är både utvecklat och framtaget i Norden och är därför helt anpassat efter våra vägförhållanden och extrema klimat. Det har en stjärnformad dubb med anpassat dubbhål, vilket garanterar att dubben sitter kvar under däckets livslängd. Denna innovation kallar Yokohama för “Ninja-stud”. Greppet på is är även utmärkt och dubbarnas placering samt ett innovativt undergummi ser till att ljudet från dubbarna minskar. Det dubbfria alternativet till detta däck är Yokohama IG50 och även det är utvecklat specifikt för det nordiska klimatet. Med hjälp av ny teknik har rullmotståndet sänkts vilket innebär att IG50 kan ge upp till 5 % lägre bränsleförbrukning. Däcket har även 8 % kortare bromssträcka på isigt underlag jämfört med föregångaren.

Ett annat Yokohama vinterdäck, Iceguard Studless IG50, ger ett utmärkt grepp på is på grund av de specialdesignade spåren. Det har försetts med räfflade block vilket hjälper dig att bromsa effektivt på barmark samt hala, snöiga och isiga vägar. Vätskor och snö stöts bort under körning, så riskerna med vattenplaning eller halka är minimerade. Dessa däck är även designade för att minska bränsleförbrukningen.

Yokohama vinterdäck finns även till SUV:s.

Jämför upp till 4 produkter:

av 253
visa fler 20
av 253
Är en betald annons
Skrolla upp