Valda filter

Kormoran Bil Vinterdäck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

EU-märkning


till

Säljare

Testbedömning

till

Vinterdäck Kormoran

Kormoran vinterdäck fungerar bra för vanliga bilar och lite större fordon. De finns i två serier – Kormoran Stud och Kormoran Snowpro. Båda dessa däck fungerar utmärkt under vinterförhållanden och erbjuder ett bra väggrepp på snöiga och isiga ytor. De finns i en mängd olika storlekar, från 175/70 R14 84T till 215/55 R17 98T.

Däcken har en lång livslängd vilket innebär att du inte behöver byta däcken särskilt ofta, vilket är bra för både miljön och din plånbok. Med en bra inbromsningsförmåga är de dessutom perfekta för nordiskt klimat och du kan känna dig säker när du kör med dessa.

Vinterdäck Kormoran pris

Kormoran vinterdäck priser ligger i budgetklassen på mellan 400 kronor till 1 200 kronor. Det innebär att de allra flesta har råd med dessa vinterdäck. Vill du köpa Kormoran vinterdäck gör du bäst i att besöka däck-online.com för att se de olika priser som erbjuds. Här får du bästa pris Kormoran vinterdäck då vi jämför flera olika leverantörer så du får det billigaste. Trots att de är relativt billiga så ska du inte vara orolig över kvalitén då de fungerar alldeles utmärkt i det svenska vinterklimatet.

Jämför upp till 4 produkter:

av 57
visa fler 20
av 57
Är en betald annons
Skrolla upp