Valda filter

Fortuna Bil Sommardäck

Filtrera efter:

Öppna filter

Brand

Visa allt

Seller

Fortuna sommardäck är billiga och kvalitet

Däcket varumärke Fortuna tillhör holländska Deldo Group, är relativt ung och bara om aktiv på marknaden sedan år 2005. De tidigare asiatiska företag gör sitt produktutbud för den europeiska marknaden i Belgien utvecklas för att säkerställa de nödvändiga europeiska standarder. Därigenom har företaget också sin globala verksamhet på ett säkert sätt. Kärnan strategi nykomlingen är möjliga dyra däck att producera med erkända kvalitetsstandarder.

Fortuna har åtagit sig att kvalitet genom utveckling

Det intensiva utvecklingsarbete med en mycket strikt kontroll av respekten för höga kvalitetskrav säkerställer att etablera däcket på lång sikt även på den inhemska marknaden. Ljudkvaliteten i kombination med oslagbara priser blir allt populärare. Serien har blivit allt utökas med hjälp av de europeiska utvecklingscenter kvalitetsdäck från personbilar till Transporter däck som tillverkas. Fortuna sommardäck uppfyller alla de krav som ställs på sommardäck på den europeiska marknaden. Dessa ger en utmärkt säkerhet i extremt våta väglag samt torra vägar. De utmärkta köregenskaper säkerställa en bekväm körning. Förutom Fortuna sommardäck, se även Reifen.de kvalitet vinterdäck från den holländska tillverkaren .

Attraktiva priser för sommardäck Fortuna

Genom arbetsdelningen av producenten, genom utveckling och kvalitetskontroll av däck i Europa och särskilt gynnsam produktion i Asien hanterar varumärket, för att hålla tillverkningskostnaden är särskilt låg. Dessa är också vidare generöst till alltid nöjda kunder. Genom denna kombination, lyckas företaget att skapa ett oslagbart pris-prestanda-förhållande för sina kunder samtidigt som de uppfyller alla europeiska standarder.

Fortuna sommardäck erbjuda i budgetsegmentet en utmärkt balans mellan pris, prestanda och kvalitet för de kritiska och prismedvetna kunder.

Jämför upp till 4 produkter:

av 1
  • 235/40 R17 90W
   ...merh ...wenig
  • Bil - Sommar
   ...merh ...wenig

  Snabblänk till erbjudandet

  mobilemech.se 760,00 kr
  123dack.se 779,00 kr
  dack-guru.se 833,00 kr
  • E
  • B
  • 71 dB

  760,00 kr

    -  

  882,00 kr

  -14%
  Alla 8 erbjudanden
  Visa alla erbjudanden
  Genomsnittsbetyg test (3)
av 1
Är en betald annons