Valda filter

R19 Sommardäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


Det är inte för tidigt att köpa nya 19 tums sommardäck

Visst, sommarsäsongen har i stort sett precis tagit slut och det är en lång och kall vinter innan sommardäcken återigen ska slitas mot de olika vägarna i landet. Men det ska inte behöva vara ett hinder för att redan nu börja planera för det som komma skall. Många bokar exempelvis sin sommarsemester nu under vintern, så varför inte även göra slag i sak och köpa nya 19 tums sommardäck till bilen så du har det klart när våren närmar sig. Med god framförhållning slipper du trycka på ”panikknappen” när det är den 31 mars och du slipper då även åka till närmaste däckbutik och betala ett dyrt pris på 19 tums sommardäck. Därför kan det vara en god idé att genomföra köp av 19 tums sommardäck redan nu. Då kan du i god tid göra dig av med dina gamla däck och därmed slipper dina nya däck ta upp mer förvaringsutrymme än de gamla gjorde. Har du dessutom tur så kan du ha en god chans att få billiga 19 tums sommardäck vid denna tid på året, då butikerna ofta vill sälja av sommarsortimentet.

Billiga sommardäck 19 tum är aldrig fel

Oavsett vad du tycker om att ha mer framförhållning, så är det ju åtminstone värt att se vilka priser på 19 tums sommardäck de olika däckåterförsäljarna kan erbjuda. En sökning på internet är gratis och du har inte heller något köptvång. Men skulle du hitta ett bra pris på sommardäck 19 tum, så skadar det ju verkligen inte att slå till. För att hitta billiga sommardäck 19 tum, kan du göra en klassisk prisjämförelse. Du letar först upp det däck du är intresserad av att köpa och därefter besöker du flera webbutiker för att hitta det bästa priset på det specifika däcket (detta då butiker på internet i allmänhet är billigare än fysiska butiker). När du gjort detta är det bara köpprocessen som återstår, som ofta är både enkel och smidig. När även den delen är klar kan du luta dig lugnt tillbaka och känna dig nöjd med ett förmånligt pris på dina nya 19 tum sommardäck.

Jämför upp till 4 produkter:

av 2103
visa fler 20
av 2103
Är en betald annons

Sommardäck med 19-tums: effektiv och tillförlitlig

De sommardäck av 19 inches ger optimal förutsättning för att klara kontinuerliga påfrestningar i en sportbil. För kraftfulla bilar från mitten - och överklass, det finns många sommardäck av denna storlek, kan de dynamiska köregenskaperna skräddarsys efter de individuella behoven hos ett fordon eller förare.

Den perfekta balansen

Kraft limousiner från Mercedes (C 350), BMW (350i) eller Audi (A4 3,2 FSI quattro) gör deras hastighet inte bara på motorvägar bevis. Sommardäck med 19-tums gör det möjligt att genomföra resultatet av en sportbil på vägen. En kontrollerad start och acceleration ut ur kurvor och en god broms på torra och våta vägbanor. Tillverkarna använder sina entyre tekniska resurser till utvecklingen av sommardäck kör. En dynamisk körstil med kraftfulla fordon kräver en kvalitet som säkerställer en god balans mellan fordon och mark.

En sann allround

För sommardäck 19 tums storlek är tillräckligt innan testresultat som underlättar för konsumenten ett köpbeslut. Alltid i framkant av de olika testerna, kan modellen Continental Sport Kontakta 5P hittas. testades mycket likgiltig för vilket fordon eller på vilket avstånd det Pneu visar sommardäcket utmärkta prestanda i alla områden. Korta bromssträckor, låg risk för vattenplaning och en stor hantering gör däcken till en verklig allround. Modeller av Pirelli (P Zero) Hankook (Ventus S1 Evo), Bridgestone (Potenza S 001) eller Goodyear (Eagle F1) uppfyller alla viktiga kriterier för att njuta av körglädjen i Sports.

I grund och botten, är kvaliteten i utvecklingen av sommardäck med 19 inches i förgrunden. Men även den visuella aspekten är en anledning att ta itu med inköp av dessa tull storlek för många förare. De flesta modeller av denna bildäck visa sig vara säker följeslagare på olika markförhållanden.

Skrolla upp