Valda filter

R8 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

Säljare


Visa allt

8 tums däck

8 tums däck är de minsta som kan användas på vägarna. De är därför mest lämpade för små personbilar. De kan även användas på fyrhjulingar, mopeder, gräsklippare och släpvagnar. Trots att de inte är de vanligaste däcken så finns det lyckligtvis ett stort utbud av 8 tums däck online till fullt rimliga priser. Du kan enkelt beställa hem dessa på vår hemsida så slipper du gå till affären. Dessutom finns det ett större sortiment online. Här kan du få billiga 8 tums däck men som samtidigt passar just dig och din budget perfekt.

Många tillverkare

Trots att 8 tums däck inte är de vanligaste på marknaden så erbjuder de flesta däcktillverkare just 8 tums däck. Tillverkare som Continental, Bridgestone, Michelin, Maxxis och Kenda har alla billiga 8 tums däck som passar de flesta mindre fordon. 8 tums däck kommer framförallt som sommardäck och säsongsdäck.

För mindre fordon och gräsklippare

Som tidigare nämnt passar 8 tums däck för mindre fordon men även gräsklippare. Med gräsklippare menar vi gräsklippartraktor där robusta däck är oerhört viktigt för god prestanda. Det finns flertalet olika däck för gräsklippartraktorer som passar all slags underlag. Så kör du över ojämn terräng, sandig väg utöver din gräsmatta så ska du ha ett par riktigt robusta 8 tums däck.

Köpa 8 tums däck online

Som tidigare nämnt så finns det ett gott utbud av 8 tums däck trots att de inte är de mest populära på marknaden och endast passar mindre fordon. Funderar du på att köpa billiga 8 tums däck rekommenderar vi att köpa de över internet. På så vis får du ett större sortiment att välja bland och du kan få de direkt hemskickade till dig så du slipper gå till din lokala affär. Vill du vara säker på att du får de billigaste och bästa 8 tums däcken för din budget så rekommenderar vi att du jämför priserna bland olika tillverkare, vilket är enkelt att göra på vår hemsida. På så vis får du billiga och bra 8 tums däck för dig. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 431
visa fler 20
av 431
Är en betald annons
Skrolla upp