Valda filter

R22 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Testbedömning

till

Priskategori


22 tums däck

Däcken på fordon spelar givetvis en mycket viktig roll. Beroende på modell och fordon så finns det en rad olika däck att välja bland, både storleksmässigt och vad som passar just din körstil. 22 tums däck är perfekt för sportbilar och lyxbilar, men de är också användbara i offroad-sektorn och på SUVs. 22 tums däck är idealiska för en sportig körstil och däcken är mycket mångsidiga. Väljer du ett par 22 tummare så kommer du inte bli missnöjd. Titta igenom din fordonsmanual så att du vet exakt vilka däck som passar just ditt fordon innan du köper några.

22 tums däck erbjuder perfekt hantering och utmärkt bromsförmåga

Däckens storlek specificerar inte bara en däcks inre diameter, men också fälgstorleken. Om du har 22 tums däck behöver du också fälgar med en diameter på 22 tum. Du kan antingen välja aluminiumfälgar eller stålfälgar, men utbudet av aluminiumfälgar är något större. Fälgens utformning bestäms också från tillverkare till tillverkare. 22 tums däck ger fordonets förare utmärkt grepp. Dessutom erbjuder 22 tumsdäcken perfekt hantering och utmärkt bromsprestanda. Däckens unika grepp ökar också komforten. R22 däck erbjuds av många olika tillverkare, som Pirelli och Michelin. Men även andra kända däcktillverkare har 22 tums däcket i sitt sortiment. Däckets profil justeras för att förhindra risken för vattenplanering och du kan använda 22 tums däck på ett mångsidigt sätt. Oavsett om det är på väg eller terräng, är 22 tums däck perfekta för många olika ytor.

För vem är 22 tums däck lämpliga?

22 tums däck är ett måste för en lyxbil, det kan man lätt säga. De flesta biltillverkare utrustar fordonet med 22 tums däck. R22 däck har oftast ett hastighetsindex på Y, vilket innebär att de klarar hastigheter på upp till 300 km/h. Många 22 tums däck är också lämpliga för off-road användning. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 484
visa fler 20
av 484
Är en betald annons
Skrolla upp