Valda filter

R20 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Testbedömning

till

20 tums däck

20 tums däck passar utmärkt för SUV-fordon då det är något bredare än vanliga däck och större fälgdiameter. R20 däck kräver 20-tums fälgar. De passar utmärkt med både stål- och aluminiumfälgar. Många tillverkare har 20 tums däck i sitt sortiment och hos oss kan du enkelt hitta billiga 20 tum däck i olika storlekar, så att du är säker på att du får det bästa 20 tum däcket för dig. De olika varianterna erbjuder olika fördelar. Däckstorleken 20 tum ger dig perfekt grepp på både våta och torra vägar. Om du vill köpa 20 tums däck på vintern kommer du att garanteras en mycket hög säkerhetsnivå. 20-tumsdäck erbjuder perfekt körstabilitet även på isiga och snöiga vägar. Dessutom säkerställer de lågt rullande motstånd.

20 tums däck passar många olika fordon

R20 däck passar många olika fordon, dock inte alla. Beroende på vilken bil du kör kommer 20 tums däcken i olika typer. Det kan vara förvirrande med de olika nummer som framgår i däckbeskrivningarna men det är ganska lätt att förstå. Vi tar exemplet 245/35 R20 95Y. Det första numret (245) anger däckets bredd i millimeter. Numret 35 anger ett serienummer, det vill säga höjden av sidoväggen i förhållande till sektionsbredden. I detta exempel är sidoväggens höjd 35% av däckets bredd. R betyder att det är ett radialt däck. Det nästsista numret, 20, står för fälgdiametern – det innebär att däcket behöver 16 tums fälgar. Det sista numret anger belastningsindexen och den sista bokstaven motsvarar hastighetsindexen. Den sista bokstaven varierar från Q (160km/h) till Y (300km/h) med olika intervaller emellan. Det finns en mängd olika varianter på däck som till exempel 285/25, 265/35 och 302/25 plus en rad andra varianter.

20 tums däck är väldigt stora däck och är därför mycket populära i tuning-scenen. Många tillverkare erbjuder 20 tums däck och det finns ett brett sortiment av de. De är perfekta för snabba hastigheter och en sportig körstil. Även i skarpa kurvor erbjuder 20 tums däck perfekt komfort. Oavsett om du behöver vinterdäck eller sommardäck, är utbudet av 20 tums däck så stort att alla hittar det som passar för just dem. De passar utmärkt för mer sportiga förare som älskar höga hastigheter och skarpa kurvor. Fordon som Audi A6 och BMW 5-serien utrustas allt oftare med 20 tums däck.

Köpa 20 tums däck

20 tums däck erbjuds, som tidigare nämnt, av många däcktillverkare så du kan vara säker på att det finns ett brett sortiment. Du kan lätt jämföra priserna så att du hittar billiga 20 tums däck som passar just dig och ditt fordon. Det är mycket enkelt att köpa däcken via internet och det ger dig ett bredare utbud att välja bland. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 3031
visa fler 20
av 3031
Är en betald annons
Skrolla upp