Valda filter

R13 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


13 tums däck

13 tums däck är bland de mindre typerna av däck. De används därmed huvudsakligen för små bilar som Ford Fiesta, Fiat Panda och Renault Twingo. Trots den mindre storleken erbjuder 13 tums däck perfekt grepp på vilken yta som helst.

Olika typer av 13 tums däck

Det finns många olika varianter på 13 tums däck. I de flesta fall har däcken en högsta tillåtna hastighet på runt 200 km/h så de är inte till för de som gillar att köra mycket fort. Inte bara de kändaste däcktillverkarna som Goodyear, Michelin, Continental och Hankook erbjuder 13 tums däck utan de finns också mängder från däcktillverkare i till exempel Kina och delar av Asien. Eftersom säkerhet på vägarna är av yttersta vikt, bör du välja ett däck av hög kvalitet. Ovannämnda tillverkare erbjuder 13 tums däck till billiga priser men samtidigt får du riktigt bra kvalitet på däcken. Köper du över internet är det värt att göra en prisjämförelse bland olika tillverkare så att du kan få det billigaste priset på de bästa däcken.

13 tums däck är lämpliga för mycket

Trots att däcken är av den mindre sorten så passar 13 tums däck för många olika fordon. Continental, Toyo, Dunlop, Pirelli, Evergreen och Co. Erbjuder 13 tums däck i stort urval. De erbjuder säsongsdäck, vinterdäck och sommardäck och de passar bra i såväl torrt som vått underlag. De ger optimal stabilitet samtidigt som de ger lågt rullmotstånd. De passar även mycket bra på snöiga vägar, så om du bestämmer dig för 13 tums däck så har du absolut gjort ett gott val.

Köpa 13 tums däck

Är du sugen på att köpa 13 tums däck så är det rekommenderat att göra det via internet. På så vis kan du jämföra olika priser och hitta de billigaste 13 tums däcken som passar dig allra bäst. Dessutom är det mycket lätt att beställa hem däcken så du slipper allt krångel i affären. Dessutom så finns det ett större urval på internet än i din lokala affär. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 1054
visa fler 20
av 1054
Är en betald annons
Skrolla upp